Aard­ap­pel-kip-groen­te­scho­tel met no­ten­sa­la­de

Samen met de notensla een bijzonder goed stel.

(72)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Samen met de notensla een bijzonder goed stel. 4 personen
3 72

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappeltjes in 10 min. goudbruin en gaar. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en bak de kip 3 min. Voeg de roerbakmix toe en roerbak nog 4 min. mee.
  2. Meng ondertussen de sla met de dressing. Garneer met de notenmix en breng op smaak met peper. Schep de aardappeltjes, het kip-groentemengsel en de roomkaas door elkaar. Serveer met de notensla.

variatietip:

Vervang voor een extra hartige smaak de kipfiletreepjes door gebakken spekblokjes.

video

Roer­bak­ken / wok­ken

Instructievideo - 00:54 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 630 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 34 g
    waarvan verzadigd 9 g
  • natrium 550 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in

Aardappel-kip-groenteschotel met notensalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aard­ap­pel-kip-groen­te­scho­tel met no­ten­sa­la­de

1
1
  • 2 el zonnebloemolie
  • 600 g bakaardappeltjes

Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappeltjes in 10 min. goudbruin en gaar.

Aardappelen bakken

Instructievideo

02:06 min.

2
2
  • 1 el zonnebloemolie
  • 400 g kipdijfiletreepjes
  • 800 g champignon roerbakmix

Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en bak de kip 3 min. Voeg de roerbakmix toe en roerbak nog 4 min. mee.

Roerbakken / wokken

Instructievideo

00:54 min.

3
3
  • 150 g veldsla
  • 3 el sladressing yoghurt
  • 40 g salade notenmix

Meng ondertussen de sla met de dressing. Garneer met de notenmix en breng op smaak met peper.

4
4
  • 200 g zuivelspread bieslook light

Schep de aardappeltjes, het kip-groentemengsel en de roomkaas door elkaar. Serveer met de notensla.

variatietip:

Vervang voor een extra hartige smaak de kipfiletreepjes door gebakken spekblokjes.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.