Snij­bo­nen en wit­te bo­nen

Snel bijgerecht met friszoete gedroogde cranberry’s

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht Snel bijgerecht met friszoete gedroogde cranberry’s 4 personen
3 20

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de sjalot in dunne ringen en de knoflook fijn. Verhit de olie in een wok en fruit de sjalot en knoflook 1 min.
  2. Voeg de snijbonen en het bonenkruid toe. Bak 4 min. mee. Voeg de uitgelekte cannellinibonen en cranberry’s toe en bak nog 2 min. mee. Serveer direct.
video

Knof­look snij­den

Instructievideo - 00:57 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 150 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 121 mg
  • vezels 7 g
Tags
Ook te zien in

Snijbonen en witte bonen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snij­bo­nen en wit­te bo­nen

1
1
  • 2 sjalotten
  • 1 teen knoflook
  • 2 el olie

Snijd de sjalot in dunne ringen en de knoflook fijn. Verhit de olie in een wok en fruit de sjalot en knoflook 1 min.

Ui snipperen

Instructievideo

00:52 min.

2
2
  • 250 g gesneden snijbonen
  • 1 tl gedroogd bonenkruid

Voeg de snijbonen en het bonenkruid toe aan het ui-knoflookmengsel. Bak 4 min. mee.

3
3
  • 400 g cannellinibonen
  • 50 g gedroogde cranberry's

Voeg de uitgelekte cannellinibonen en cranberry’s toe aan de pan en bak nog 2 min. mee. Serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.