Blote billetjes in het gras
Met wat puree erbij maak je er een zomers stamppotje van.
255 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
400 g
800 g
50 g
2 tl
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2012 nr. 04 - 125 jaar Albert Heijn
Snijd de snijbonen in schuine, dunne plakjes. Breng een pan water met zout aan de kook en kook ze in 6 min. beetgaar. Giet af.
Doe de cannellinibonen in een zeef en spoel af onder de kraan. Smelt de boter in dezelfde pan en voeg de snij- en cannellinibonen toe. Verwarm 4 min. en schep af en toe voorzichtig om. Breng op smaak met het bonenkruid en peper en zout en serveer in een grote schaal.
- bereidingstipMeng alle ingrediënten na bereiding met aardappelpuree voor een frisse stamppot.
Blote billetjes in het gras
Met wat puree erbij maak je er een zomers stamppotje van.

bijgerecht
4 personen
255 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de snijbonen in schuine, dunne plakjes. Breng een pan water met zout aan de kook en kook ze in 6 min. beetgaar. Giet af.
Doe de cannellinibonen in een zeef en spoel af onder de kraan. Smelt de boter in dezelfde pan en voeg de snij- en cannellinibonen toe. Verwarm 4 min. en schep af en toe voorzichtig om. Breng op smaak met het bonenkruid en peper en zout en serveer in een grote schaal.
bereidingstip:Meng alle ingrediënten na bereiding met aardappelpuree voor een frisse stamppot.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g verse snijbonen
800 g cannellinibonen in blik
50 g ongezouten roomboter
2 tl gedroogd bonenkruid




