De kerstborrel van A tot Z

Gezellig, drukbezocht en gedenkwaardig: het zijn allemaal eigenschappen die een succesvolle kerstborrel bezit. Zowel bij grote als middelgrote en kleine ondernemingen wordt uitgekeken naar dit jaarlijkse feest. Misschien dat je geen fysieke kerstborrel organiseert. Hoe je het ook viert, wij helpen je graag op weg met de organisatie voor de (digitale) kerstborrel!

Waarom organiseer jij een kerstborrel voor je collega's?

Waarom zou je een kerstborrel organiseren?

Het organiseren van een kerstborrel kan best wat voeten in de aarde hebben. Maar het is meer dan de moeite waard! Zo spreek je waardering uit naar je collega's als je voor hen een goedverzorgde kerstborrel regelt. Daarnaast is het een uitstekend moment voor collega's om elkaar beter te leren kennen.

Wat je kan serveren?

Het serveren van lekkere hapjes verhoogt het feestgevoel. Heerlijke en makkelijk te maken kersthapjes zijn bijvoorbeeld gevulde eitjes, kleine glaasjes met gazpacho en toastjes met verschillende smeersels.

Vier je de kerstborrel digitaal? Stuur dan een klein borrelpakketje op naar je werknemers zodat ze tijdens de borrel kunnen genieten van lekkere hapjes en een drankje.

Weinig tijd? Bestel in één klik je borrelpakket

Maak van de kerstborrel een feestje met Lipton Ice Tea.

Lipton maakt een feestje van je Bedrijfsfeest!

Lipton Ice tea is een perfecte keuze voor iedereen die opzoek is naar een heerlijke verfrissing. Lipton Ice tea is heerlijk om gewoon te drinken, maar is ook erg goed te gebruiken als basis voor een overheerlijke cocktail!Bekijk alles van Lipton
Kerst- en eindejaarsgeschenken zijn een goede manier om je collega's te bedanken voor hun inzet.

Verrassen met persoonlijke geschenken

Als de sfeer er goed in zit, heb je een mooi moment te pakken om je collega's te verrassen met een geschenk.

Kerst- en eindejaarsgeschenken zijn er in alle soorten en maten. Sommige ondernemers geven kerstpakketten of gezamenlijke uitjes. Anderen kiezen voor het schenken van een cadeaukaart of een vrij te besteden bedrag. Hoe je het ook invult, het toevoegen van een persoonlijke noot is altijd een goed idee.

Bekijk tips voor kerstgeschenken

Leuke activiteiten om het ijs te breken

Vaak begin je de kerstborrel gezamenlijk. Daarna gaat iedereen zijn eigen gang. Moet het ijs gebroken worden? Het doen van activiteiten helpt daar bij.


Leuke activiteiten voor tijdens de digitale kerstborrel zijn:

  • Hou een (eindejaars)quiz
  • Organiseer een kerstbingo met leuke prijzen
  • Doe een (online) escaperoom met meerdere teams
  • Organiseer een bier- of wijnproeverij

Zo kleed je de kerstborrel aan

Met kerst halen we meestal alles uit de kast om de het zo gezellig en sfeervol mogelijk te maken. Gelukkig is er veel kerstversiering verkrijgbaar, waarmee je de bedrijfsruimte zó omtovert in een sfeervolle zaal.

Wanneer je de kerstborrel dit jaar digitaal viert, is het leuk om aan je collega's te vragen of ze zorgen voor een feestelijke achtergrond op hun scherm en outfit. Of stuur iedereen uit je team een achtergrond die ze kunnen gebruiken tijdens het videobellen.