Van A tot Z

Gezellig, drukbezocht en gedenkwaardig: het zijn allemaal eigenschappen die een succesvolle kerstborrel bezit. Zowel bij grote als middelgrote en kleine ondernemingen wordt uitgekeken naar dit jaarlijkse feest. Misschien dat je geen fysieke kerstborrel organiseert. Hoe je het ook viert, wij helpen je graag op weg met de organisatie voor de (digitale) kerstborrel!

Waarom organiseer jij een kerstborrel voor je collega's?

Waarom zou je een kerstborrel organiseren?

Het organiseren van een kerstborrel kan best wat voeten in de aarde hebben. Maar het is meer dan de moeite waard! Zo spreek je waardering uit naar je collega's als je voor hen een goedverzorgde kerstborrel regelt. Daarnaast is het een uitstekend moment voor collega's om elkaar beter te leren kennen.

Leuke activiteiten om het ijs te breken.

Vaak begin je de kerstborrel gezamenlijk. Daarna gaat iedereen zijn eigen gang. Moet het ijs gebroken worden? Het doen van activiteiten helpt daar bij.


Leuke activiteiten voor tijdens de digitale kerstborrel zijn:

  • Hou een (eindejaars)quiz
  • Organiseer een kerstbingo met leuke prijzen
  • Doe een online escaperoom met meerdere teams
  • Organiseer een online bier- of wijnproeverij
Sla al je kerstversiering voor een sfeervolle kerstborrel in bij Albert Heijn.

Zo kleed je de kerstborrel aan.

Je hoort vaak dat het een goed idee is om een vrijmibo een thema te geven. Over het thema van de kerstborrel bestaat geen twijfel: dat is kerst. Gelukkig is er veel kerstversiering verkrijgbaar, waarmee je de bedrijfsruimte zó omtovert in een sfeervolle zaal.

Wanneer je de kerstborrel dit jaar digitaal viert, is het leuk om aan al je collega's te vragen of ze zorgen voor een feestelijke achtergrond op hun scherm en outfit. Of stuur iedereen uit je team een achtergrond die ze kunnen gebruiken tijdens het videobellen.

Ontdek onze kerstversiering
Deze hapjes en drankjes kan je serveren tijdens de kerstborrel. Lees alle tips van Albert Heijn!

Wat je kan serveren?

Een mooi versierde ruimte verhoogt het feestgevoel. En het serveren van lekkere hapjes doet dat ook! Heerlijke en makkelijk te maken kersthapjes zijn bijvoorbeeld gevulde eitjes, kleine glaasjes met gazpacho en toastjes met verschillende smeersels.

Vier je de kerstborrel digitaal? Stuur dan een klein borrelpakketje op naar je werknemers zodat ze tijdens de borrel kunnen genieten van lekkere hapjes en een drankje.

Bekijk recepten voor kersthapjes
Kerst- en eindejaarsgeschenken zijn een goede manier om je collega's te bedanken voor hun inzet.

Verrassen met persoonlijke geschenken.

Als de sfeer er goed in zit, heb je een mooi moment te pakken om je collega's te verrassen met een geschenk.

Kerst- en eindejaarsgeschenken zijn er in alle soorten en maten. Sommige ondernemers geven kerstpakketten of gezamenlijke uitjes. Anderen kiezen voor het schenken van een cadeaukaart of een vrij te besteden bedrag. Hoe je het ook invult, het toevoegen van een persoonlijke noot is altijd een goed idee.

Bekijk tips voor kerstgeschenken

Alles bezorgd krijgen voor de kerstborrel?

Wil je alles voor de kerstborrel op het werk bij Albert Heijn bestellen en het op de zaak laten bezorgen? Dat kan met een zakelijk account. Met actiecode PMNMK4418 krijg je als zakelijke klant 30 dagen gratis bezorging.

Maak een zakelijk account aan