Maak er een bijzondere kerst van

Tijdens kerst werken is in de zorg gebruikelijk. En wij willen dat het personeel en de cliënten het ultieme kerstgevoel ervaren in de zorginstellingen. Daarom hebben we passende producten en recepten verzameld. Voor het kerstontbijt, de kerstlunch én het kerstdiner. Ook bieden we inspiratie voor de versiering, activiteiten en kerstgeschenken voor het zorgpersoneel. We maken er samen een bijzondere kerst van!

Start je bestelling

Lekker, makkelijk en feestelijk: zalmbroodjes

Lekker en makkelijk te maken: dat zijn broodjes zalm. En als je broodjes in de vorm van kerststerren belegd, zijn het nog een feestelijke lunchbroodjes ook!

Bekijk het recept
Lekker, makkelijk en feestelijk: zalmbroodjes
Maak van kerst een feestje met de sauzen van Calvé.

Maak een feestje met de partysauzen van Calvé!

Wie Kent onze kenmerkende glazen fles niet? deze fles staat op tafel bij ieder bedrijfsfeest en doet het natuurlijk ook altijd goed als smaakmaker bij de barbecue of gourmet. Tip: maak je feest nog lekkerder met Calve-sauzen.Bekijk meer van Calvé

Versiering hier, versiering daar

Lekker eten en drinken is ontzettend belangrijk tijdens kerst. Maar minstens zo belangrijk is de versiering. Dek de eettafel in de gezamenlijke woonkamer feestelijk of tover de koffiekamer om tot een toevluchtsoord waar de Kerstman jaloers op zou zijn!

Leuk om te geven en leuk om te doen

Je verhoogt de sfeer bij collega's onderling enorm door activiteiten te organiseren voor hen. En ook in deze tijd kan je genoeg leuks doen met elkaar. Al vraagt het om wat creativiteit!

Ook het geven van een kerstgeschenk gaat soms net even anders op dit moment. Misschien stuur je dit jaar wel een geschenk naar een collega toe in plaats van het te overhandigen. Gebruik daarvoor de decemberzegels. Laat je niet weerhouden van het geven van een kerstgeschenk, juist nu is waardering uitspreken ontzettend belangrijk.

(Digitale) activiteiten voor het team

Hou een online kerstborrel met collega's. Lees meer tips van Albert Heijn.

Organiseer een kerstborrel

Veel bedrijven organiseren jaarlijks een kerstborrel. Het is een goed moment om elkaar beter te leren kennen en waardering naar elkaar uit te spreken. Gelukkig kan zo'n borrel ook heel goed digitaal!

Bekijk meer tips voor de kerstborrel
Doe mee aan een online kerstquiz met collega's. Lees meer tips van Albert Heijn.

Speel een kerstquiz

Wat is er leuker dan elkaar uitdagen? Je kan individueel, maar ook in groepjes de strijd met elkaar aangaan. Maak de quiz zelf of koop er één. Laat de wandelende encyclopedieën opstaan!

Speel een online escape room deze kerst met collega's. Lees meer tips van Albert Heijn.

Ontsnap uit een escape room

Wil je aan het eind van het jaar nog aan teambuilding doen? Dan is het een goed idee om een (online) escape room te spelen. Wie neemt het voortouw en wie bezwijkt onder de druk? Time to find out!

Alles voor kerst in één keer bezorgd krijgen?

Wil je alles voor kerst in één keer bij Albert Heijn bestellen en het op de zaak laten bezorgen? Dat kan met een zakelijk account. Met actiecode PMNMK4418 krijg je als zakelijke klant 30 dagen gratis bezorging.

Maak een zakelijk account aan