Beter eten verbindt

Bij Albert Heijn geloven we in de verbindende kracht van eten. Daarmee kan voeding een belangrijk ingrediënt zijn voor een maatschappij waarin we samenwerken aan oplossingen voor de uitdagingen van vandaag én waar plek is voor iedereen. Om bij te dragen aan zo’n maatschappij werken we graag samen met verschillende landelijke organisaties.

Maak een bordje voor elkaar

Onze maatschappelijke partners

Beter eten is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom werken we al enkele jaren samen met het Rode Kruis, Voedselbanken Nederland, Resto VanHarte en Stichting het Vergeten Kind om het voor iedereen mogelijk te maken een volwaardige maaltijd op tafel te zetten. In 2022 hebben we ruim 7 miljoen euro gedoneerd aan verschillende partners en goede doelen.

Lees meer

Beter voor Natuur & Boer

We hebben langdurige samenwerkingen met bijna 350 melkveehouders, 100 varkensboeren, 200 pluimveehouders en 360 groente- en fruittelers. Binnen het programma maken we afspraken over onder andere duurzaamheid, innovaties en het verdienvermogen binnen onze voedselketen.

Lees meer

Streeckgenoten

Wat van dichtbij komt, smaakt vaak beter. Daarom leveren meer dan 75 lokale bakkers, kaasmakers en slagers uit Nederland en Vlaanderen onder de naam Streeckgenoten aan Albert Heijn. Hiermee krijgen zij een podium en kunnen onze klanten genieten van ruim 262 van hun lekkernijen. Van Limburgse achterham tot Haarlemse Duivenkaters en bekroonde gehaktballen van slager Van Strien uit Brabant. En het aantal lokale leveranciers blijft groeien! Stuk voor stuk vakmensen die staan voor smaak en kwaliteit.

Bekijk Streeckgenoten

Lekker uit Nederland

Van asperge tot Zaanlanderkaas en zigeunerschnitzel. Er komt zoveel lekkers uit Nederland. En wat van dichtbij komt is lekker. Of je nu een verse maaltijd vol Nederlandse seizoensgroenten maakt of eens lekker uitpakt met een mooi stuk vlees, hoe kan dat beter dan met lekkere verse producten uit eigen land? Samen genieten met vers waar het hele gezin blij van wordt

Lees meer