Je favoriete koffie voor onderweg

Spaar voor gratis AH foodservice producten in de AH app

Heb je de AH app al en heb je je persoonlijke Bonuskaart al gekoppeld? Dan kan je via de AH app meesparen voor gratis producten, via de ‘AH to go’ tegel. Koop bijvoorbeeld 5 keer een cappuccino en scan je Bonuskaart bij de (zelfscan)kassa, dan is ‘ie de 6e keer gratis! Producten waarvoor je bij Albert Heijn foodservicelocaties (Bakery Cafe en Grab&Go) kan sparen zijn:

  • Koffie en thee
  • Vers belegde broodjes

Hoe werkt het?

1. Ga naar de AH app of download 'm meteen via deze link.

2. Log in de AH app in met je e-mailadres en wachtwoord. Of maak een nieuw profiel aan en koppel je geactiveerde bonuskaart.

3. Kijk bij ‘Home’ onder ‘Mijn Albert Heijn’ en ga naar het ‘AH to go’ icoon.

4. Heb je digitaal sparen al geactiveerd voor bijvoorbeeld de messen spaaractie? Dan spaar je al automatisch ook voor gratis foodservice producten. Spaar je nog niet digitaal? Klik dan na het ‘AH to go’ icoon op ‘Ja, ik wil digitaal sparen’.

5. Nu spaar je direct mee voor alle producten! Scan je bonuskaart bij elke aankoop en je punten zijn direct zichtbaar in de app.

6. Heb je nog zegels staan op een fysieke spaarkaart? Lever deze kaart in bij de foodservice medewerker van het café, die zal je dan direct een gratis koffie geven.

7. Heb je genoeg gespaard om het 6e product gratis te ontvangen? Als je dit product aanslaat op de kassa, en je je bonuskaart scant, wordt dit vanzelf verrekend. Zodra je op ‘betaal’ drukt, is je transactie verwerkt en kan je van je gratis product genieten!