Menu
Kookschrift van...
Nicolette Koudstaal
2.480 keer bekeken167 keer verzameld

Laatst aangepast: 15-05-2025.
Zo raak ik tenminste geen recepten meer kwijt!
Eigen recepten (114)
- Bijgerecht: 2 x Pesto
- Bijgerecht: Guacemole net een beetje anders
- Bijgerecht: Udang saus asam manis (garnalen in zoetzuresaus) gekregen op Bali en erg lekker
- Hapje: Geroosterde knoflook ciabatta
- Hoofdgerecht: Boerenkool uit de oven
- Hoofdgerecht: Hartige crêpes
- Hoofdgerecht: Indonesische drumsticks
- Hoofdgerecht: Indonesische kerrie eieren
- Hoofdgerecht: Mie met spinazie en kip
- Hoofdgerecht: Nasi goreng geleerd op bali, lekkerder dan de nederlandse variant
Favoriete recepten (99)
- '(TAART) Annelini's Speculaastaart'
- 'Soto Ajam' (Indische kippensoep) en Sop Bawang' (uiensoep), verz. door Victor
- (Aanrader) Balinese kip - WAANZINNIG VERBLUFFEND, PROEF MAAR
- (KIP) 'DE ULTIEME HETE KIP' Dit was als kind mijn lievelingsgerecht en staat nog steeds wisselend op nummer 1, Mijn moeder maakte het niet vaak maar als ze het maakte (vaste prik op mijn verjaardag) was en is het nog steeds een feest van smaken
- Ailoli, knoflookmayonaise
- Crostini met kippenlevertjes
- Humus van Hamid
- Spruitjesgratin met spek en ansjovis
- '(AANBEVOLEN HAPJE) : Champignons in bacon uit de oven' super makkelijk een succes op elk feestje
- 'Alla Bolognese, Spaghetti alla Bolognese, of beter ragù alla Bolognese', van Willem