Menu
Kookschrift van...
John Reeuwijk
9.682 keer bekeken551 keer verzameld

Laatst aangepast: 27-12-2024.
Sinds 2006 heb ik hartfalen en moest ik natriumarm gaan eten. Al doende leert men en werk ik nu met veel (verse) kruiden en specerijen. Het vergt enige aanpassing maar het lukt steeds weer om een smakelijke maaltijd op tafel te zetten (mijn vrouw is de kritische keurmeester). Probeer het en alvast eet smakelijk en voor suggesties sta ik altijd open.
Eigen recepten (685)
- 01.1 - Amuse: Amuse van coquilles en kaviaar
- 01.1 - Amuse: Banderilla met garnaal en asperge (natriumarm)
- 01.1 - Amuse: Gevulde champignons (natriumarm)
- 01.1 - Amuse: Hollandse garnalen met mandarijnpartjes (natriumarm)
- 01.1 - Amuse: Schaaldiersalade met een Pernodsausje (natriumarm)
- 01.1 - Amuse: Schol met tomatentapenade (natriumarm)
- 01.1 - Amuse: Zachte kaas met beenham en komkommer (natriumarm)
- 01.1 - Amuse: Zalmbonbon (natriumarm)
- 01.2 - Aspergeragout (natriumarm)
- 01.2 - Coquilles in een saus van rivierkreeftjes (natriumarm)