Menu
Kookschrift van...
Rick Verstrate
720 keer bekeken61 keer verzameld
Laatst aangepast: 30-03-2025.
Is het erg afgezaagd om te zeggen dat ik van koken en lekker eten hou? Hou er vooral van om hoofdgerechten te maken, stukje vlees met een sausje bijvoorbeeld. Qua keukens hou ik van de franse, indonesische of mexicaanse keuken. Maar ook graag spaans, italiaans of thais. Volg wel vaak een recept, maar niet zo strak, met name de hoeveelheden doe ik op gevoel. Let ook op bij mijn eigen recepten hieronder, de hoeveelheden zijn slechts richtlijnen!
Eigen recepten (31)
- Albóndigas (spaanse gehaktballetjes)
- Aziatische Zalm uit de oven
- Biefstuk met Shiitake saus
- Hazenrugfilet met cranberry-portsaus
- Karni Porko Krioyo di Blauwbaai (Varkensvlees van Curacao)
- Lasagna (zonder koemelk)
- Tiramisu (originale)
- Zalm met geitenkaas-roomsaus
- Caribische Pepperpot
- Gebakken spitskool
Favoriete recepten (13)
- Char siu varkensvlees opgestoomde paksoi met zoete sinaasappelsaus
- Chocolademousse
- Chocolademousse
- Chocolademousse
- Chocolademousse
- Crème brûlee met gember en limoen
- Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
- Fazantenfilet met bospaddenstoelen
- Hartige Paastaartjes
- Laagjes appel met Chèvre

