Menu
Kookschrift van...
Susanne van Leuken
310 keer bekeken23 keer verzameld

Laatst aangepast: 26-11-2010.
In september 2005 zijn wij op vakantie geweest in Rhodos. Tegenover ons appartementencomplex was een familie restaurantje. Ze hadden niet veel keus op de kaart, maar ze maakte alles vers. Dus wanneer je bestelde dan pas werd het klaar gemaakt. Er was dus regelmatig stress in de keuken. Om de dag bestelden ze iets speciaals. dit kon zijn octopus, roodbaars of konijn. in Nederland ga ik niet graag naar griekse restaurants, maar wat ik heb gegeten op Rhodos was geweldig. De eerste dag na mijn vakantie ben ik dus ook een grieks kookboek gaan kopen. Ik vind griekse metze geweldig, dus mijn eerste etentje was dus vanzelfsprekend ook met metzes, voor mijn etentje heb ik heel veel complimentjes gekregen het menuutje was natuurlijk tzaziki, griekse boerensalade, gefrituurde cougettes, warme kaaspasteitjes, gefrituurde inktivis ringetjes, soudzoukakia (gehaktballetjes in tomatensaus). Het leuke van metze eten is dat je van alles kan proeven. en het is heel gezellig want je zet steeds een aantal gerechtjes op tafel zodat je lekker lang kan eten. Ik vind van eten van alles lekker. van nederlandse pot tot aziatisch keuken. Als het maar lekker is en er mooi uitziet. van zelf gemaakte loempia's aziaatische hapjes tot bijv jachtschotel.