Menu
Kookschrift van...
Yvonne Philippa
906 keer bekeken71 keer verzameld
Laatst aangepast: 27-12-2024.
Koken is zen. Na een hectische werkdag maakt het rustig. Maar in het weekend begint het feest. Koken uit Franse kooktijdschriften (Cuisine Actuelle, Guide Cuisine, Vins et Gourmande, etc.) en van Franse kookwebsites. Bourgondisch, trendy en nét even anders dan het Nederlandse koken.
Eigen recepten (12)
- (Kerst)taart van witte chocolademousse
- Aardappelrondjes
- Cake courgette met feta
- Millefeuilles van aardbei met geitenkaas en chocoladesaus (snel én spectaculair)
- Pompoensoep: de allerlekkerste
- Quiche met courgettes en geitenkaas
- Verrine: Gazpacho van komkommer in kokosmelk
- Verrine: Taboulé met kippenspiesje
- Zalmrolletjes met groene kool (Papillote de saumon au chou vert)
- Daging Sapi Masak Kecap (rundvlees met ketjap)

