Avatar

Eigen recept van... Lia Klom

Varkensoester met ananassalsa

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands

Laatst aangepast: 10 okt. 2017, 08:31 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 rode peper
  • 300 gr verse ananas
  • 1 limoen
  • 1 el witte basterdsuiker
  • 1 el vissaus
  • 1 zk pommes duchesse
  • 8 plakken ontbijtkoek
  • 4 st varkensoesters
  • 2 el olie
  • zeezout
  • versgemalen peper
  • 75 gr veldsla

Bereiden

Bereidingswijze

Was 1 rode peper, verwijder de zaadlijst en hak de peper fijn • Snij 300g verse ananas in blokjes en pers 1 limoen uit • Klop een dressing van 2 eetlepels limoensap met 1 eetlepel witte basterdsuiker en 1 eetlepel vissaus • Schep de ananas en de peper door de dressing • Bereid 1 zak Pom' Duchesse (Aviko) volgens de gebruiksaanwijzing • Wikkel 8 plakken ontbijtspek om 4 varkens oesters en steek ze vast met cocktailprikkers • Bestrijk de varkens oesters met

2 eetlepels olie en bestrooi met zeezout en versgemalen peper • Bak de varkensoesters in een hete koekenpan ca. 1 minuut aan iedere kant, zet het vuur lager en bak ze nog ca. 5 minuten aan iedere kant • Was 75g veldsla (1 zakje) en verdeel deze over 4 borden • Leg de varkens oesters met de ananassalsa op de veldsla • Serveer de pommes duchesse erbij

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.