Avatar

Eigen recept van... Annelini D'Angelo

(AANBEVOLEN HAPJE) Champignons, gevuld met gorgonzola en roomkaas

Anders, Hapje, 6 personen, Bereidingstijd 30 minuten, Italiaans

Laatst aangepast: 29 nov. 2017, 15:44 | 172 keer bewaard

Ingrediënten

  • champignons

Materialen

  • lage ovenschaal

Bereiden

250 gram champignons

100 gram blauwe kaas

100 gram verse roomkaas (Mon Chou)

75 gram gemalen belegen kaas

1 eetlepels fijngehakte peterselie

1 glas witte wijn

1 verkruimelde kruidenbouillontablet

Oven voorverwarmen tot 200°C. Wijn in ovenschaal gieten. Verkruimelde bouillontablet erdoor roeren. Champignons schoonmaken en steeltje verwijderen (wordt niet meer gebruikt).

Blauwe kaas verkruimelen en vermengen met de roomkaas. Champignons vullen met dit mengsel. Champignons in ovenschaal zetten. Gemalen kaas erover strooien. In het midden van de oven ± 20-25 minuten bakken. Peterselie erover strooien. Cocktailprikkertje in de champignon en smullen maar!

Bronvermelding

Bron onbekend 10 apr. 2009,

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.