Avatar

Eigen recept van... Siska Wolf

Bietenstamppot

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Slank, Bereidingstijd 20 minuten, Fusion

Laatst aangepast: 11 mrt. 2013, 19:05 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gram aardappelpuree
  • 300 gram rundergehakt
  • 1 ei
  • 1 scheutje ketjap
  • 4 eetl olijfolie
  • eventueel hafvolle fritessaus
  • 700 gram rode bieten, voorgekookt, gepeld en in blokjes
  • 2 uien, gesnipperd
  • 1 appel, geschild en in blokjes
  • 2 eetl paneermeel
  • 1 eetl gehaktkruiden

Bereiden

Fruit de ui in 2 eetl. olijfolie ca. 5 min.

Voeg de bieten en de appel bij en de uien en verwarm dit ca. 7 min. goed mee.

Maak ondertussen kleine gehaktballetjes van het rundergehakt, de gehaktkruiden, ei, scheutje ketjap en het paneermeel.

Bak de gehaktballetjes in 2 eetl. olijfolie.

Bereid de puree volgens de gebruiksaanwijzing en meng dit op het laatst met het bietenmengsel.

Maak het smeuig met wat fritessaus en serveer de gehaktballetjes apart.

Bronvermelding

Lidl Sonja Bakker

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.