Amuse van filet americain met kwarteleitje

Anders, Hapje, 8 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Wachttijd 10 minuten, Bereidingstijd 5 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 27 jan. 2011, 07:11 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 150 gr. filet americain pesto
  • 5 zwarte olijven fijngesneden
  • 8 kwarteleitjes
  • 1 el. peterselie (Daregal) diepvries
  • 2 augurkschijven (zoetzuur)
  • 1 beetje honingmosterddressing

Bereiden

Kook de kwarteleitjes 5 minuten en laat ze afkoelen.

Meng in een schaaltje de filet met de fijngesneden olijfjes en fijngesneden augurk en peterselie door elkaar met evt. een een beetje honingmosterddressing.

Smeer het filetmengsel op een mooie amuselepel of schaaltjes en leg er de gehalveerde kwarteleitjes op.

Bestrooi het met een beetje peterselie uit de diepvries, of doe er een beetje zwarte kaviaar op.

Bronvermelding

Harriet

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.