Avatar

Eigen recept van... Isabella Salvatore

(Volkoren)pasta met notensaus - Pasta integrale con salsa di noci

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans

Laatst aangepast: 24 sep. 2011, 17:44 | 7 keer bewaard

Ingrediënten

  • zie onder

Bereiden

400 g pasta naar keus

18 gepelde walnoten

50 g pijnboompitten

1/2 teen knoflook

2 el bladpeterselie, grof gehakt

1 el droog broodkruim

4 el Parmezaanse kaas, geraspt

2,5 dl room

40 g roomboter, gesmolten

zout en peper

Hak de walnoten, de pijnboompitten, het broodkruim, de knoflook en de peterselie in een keukenmachine of met een staafmixer fijn en doe alles in een steelpan. Giet de room er voorzichtig al roerend bij tijdens het verwarmen van de saus en vervolgens 2 el Parmezaanse kaas. De saus mag niet koken. Breng op smaak met zout en peper.

Kook ondertussen de pasta al dente in een grote pan met kokend water en zout.

Doe de uitgelekte pasta terug in de pan en voeg de saus samen met 2 el Parmezaanse kaas en de gesmolten boter toe en roer de pasta voorzichtig om.

Schep de pasta op verwarmde borden. Strooi vervolgens wat Parmezaanse kaas over de pasta en serveer meteen.

Bronvermelding

cucina

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.