Avatar

Eigen recept van... Mijke Kosters

Kip met limoen en kokosmelk

Rijst, Hoofdgerecht, 2 personen, Wereldkeuken

Laatst aangepast: 15 feb. 2006, 10:25 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 dubbele kipfilets
  • 2 limoenen
  • olijfolie
  • 150 ml kokosmelk
  • 1 handvol fijngehakte koriander
  • 3 bosuitjes

Bereiden

Snijd de kip in blokjes van ongeveer 3 cm. Leg ze in een bak en doe hier het sap en de schil van twee limoenen bij. Laat een half uur staan.

Verhit een scheut olijfolie in een diepe koekenpan en bak de kip tot deze rondom bruin is. Doe er 150 ml kokosmelk, een handvol fijngehakte koriander en 3 fijngesneden bosuitjes bij. Laat nog een paar minuten op een laag vuur pruttelen. Breng op smaak met zout en versgemalen zwarte peper.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.