Avatar

Eigen recept van... Rita Wijsman

Feestelijke fruitsalade

Salades, Nagerecht, 4 personen, Bereidingstijd 15 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 16 jan. 2006, 23:00 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 blaadjes gelatine (wit)
  • 2dl. rode druivensap
  • 1 Galia meloen
  • 2 kiwi's, geschild en in plakjes
  • 175g witte druiven, gehalveerd en ontpit

Bereiden

Week de gelatine 5 min. in ruim koud water.

Breng het druivensap aan de kook en los de uitgeknepen gelatine erin op. Schenk het mengsel in een ruime schaal en laat het in de koelkast opstijven.

Schep intussen met een meloenbolletjeslepel mooie bolletjes uit de meloen.

Houd de schaal met gelatine enkele tellen in een bak met heet water en stort de gelatine. Snijd de gelatine in blokjes. Verdeel al het fruit en de gelatine over 4 coupes of borden.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.