Avatar

Eigen recept van... Rita Wijsman

Mosselsalade

Salades, Voorgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 10 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 22 dec. 2005, 16:26 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pot mosselen in het zuur (uitgelekt).
  • 2 eetl mayonaise
  • 1 eetl. vocht van de mosselen
  • 1/2 theel. kerrie
  • 1 ei (hardgekookt)
  • een paar blaadjes sla
  • 1 rode ui
  • 1/2 rode paprika (in reepjes)
  • 1/2 groene paprika (in reepjes)

Bereiden

Klop het mosselvocht en de kerrie door de mayonaise.

Wrijf het hardgekookte ei door een zeef en roer het door de saus. Beleg een schaal met slablaadjes en schep de mosselen op de sla. Giet de saus erover. Schaaf de ui op een komkommerschaaf in dunne schijven en haal deze los.

Leg de uiringen op de sla en ook de reepjes groene en rode paprika.

Geef warm stokbrood bij deze salade.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.