Avatar

Eigen recept van... Rita Wijsman

Broodje gevuld met warme mosselen

Brood/sandwiches, Lunch, 2 personen, Bereidingstijd 15 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 19 dec. 2005, 23:22 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 150 g gekookte mosselen
  • 2 bosuitjes
  • 25 g boter
  • 1/2 eetlepel Zaanse mosterd
  • 1/2 eetlepel fijngehakte dragon
  • citroensap
  • zout, versgemalen peper

Bereiden

Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Smelt de boter in een pan en roer de mosterd erdoor. Schep de uiringetjes, mosselen en dragon erdoor en smoor ze afgedekt ca. 2-3 minuten. Breng de mosselen op smaak met enkele druppels citroensap en zout en peper. Snijd van de bovenkant van de broodjes een flinke kap af en hol de broodjes uit. Zet de broodjes op twee borden en schep de mosselen erin. Zet de kapjes van de broodjes er op.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.