Avatar

Eigen recept van... Diana 'Dolce Vita'

Ovenschotel: Spinazie-ei schotel

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Wachttijd 30 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 29 okt. 2005, 11:44 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pak diepvriesspinazie
  • 160 gr aardappelpuree (uit pak)
  • melk voor puree
  • 4 eieren
  • 100 gr geraspte Emmenthaler
  • nootmuskaat, zout, peper

Materialen

  • ovenschaal

Bereiden

- verwarm de oven voor op 220 gr C

- doe de ontdooide spinazie in een ingevette ovenvorm

- maak de puree volgens de aanwijzingen op het pak met melk en water en maak op smaak met zout, peper en nootmuskaat

- verdeel de puree over de spianzie en maak hier vier kuiltjes in

- breek boven elk kuiltje een ei en bestooi deze met wat zout

- strooi de geraspte kaas erover en bak de schotel in ongeveer 30 minuten goudbruin

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.