Avatar

Eigen recept van... Janine Lucas

Tagliatelle met spinazie

Pasta, Voorgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 10 minuten, Anders

Laatst aangepast: 03 sep. 2005, 22:20 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pak tagliatelle (verse)
  • 1 pak bladspinazie (verse)
  • 1 ui
  • 1 pakje roomkaas met kruiden
  • 1/2 zakje pijnboompitten
  • olijfolie

Bereiden

Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing.

Uit pellen en snipperen.

In pan olie verhitten en ui in ca 3 minuten fruiten.

Spinazie (in gedeelten) toevoegen en snel laten slinken.

Geslonken spinazie uit pan nemen.

In pan de pijnboompitten licht roosteren.

Roomkaas toevoegen en op laag vuur laten "smelten".

Spinazie hieraan toevoegen.

Tagliatelle serveren met deze saus.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.