Avatar

Eigen recept van... Mevr. W.A.A.M. Harends

Cocktailgarnalen in Knoflooksaus

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Hollands

Laatst aangepast: 02 apr. 2009, 14:05 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 zak cocktailgarnalen (diepvries AH)
  • 1 doosje champignons
  • 1 zakje epix kruiden (AH)
  • 1 bakje kruidenboter (knoflook)
  • 1 beetje bakboter of roomboter

Materialen

  • grote koekenpan

Bereiden

de garnalen in schaal met heet water laten ontdooien (ong.10 min.) in vergiet laten uitlekken,dan droogdeppen met keukenpapier

de champignons schoon vegen met keukenpapier (nooit wassen) in plakken snijden.

dan in wat boter bakken (niet te lang) dan de garnalen mee bakken (ong.6 min.) de epix kruiden erover strooien, en peper en zout, dan de kruidenboter erbij laten smelten.

alles goed doorwarmen klaar.

eet smakelijk!!!! lekker met stokbrood soppen in de saus.

Bronvermelding

eigen recept

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.