Avatar

Eigen recept van... Mevr. W.A.A.M. Harends

Indische bami

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Wachttijd 15 minuten, Bereidingstijd 20 minuten, Oosters

Laatst aangepast: 27 mei. 2007, 13:27 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 theelepel ketoembar (conimex)
  • 1 theelepel vetsin (conimex)
  • 2 theelepels djintan (conimex)
  • 1 blok vleesbouillon (maggi)
  • 2 teentjes knoflook (persen)
  • 300 gram bami
  • 500 gram gehakt (half-om-half)
  • 3 stuks grote uien
  • 500 gram spitskool
  • 2 eetlepels wokolie (conimex)
  • 1 scheutje bakboter
  • 1 scheut ketjap asin (naar smaak)

Materialen

  • wok braadpan kookpan

Bereiden

ui in kleine ringen snijden, in braadpan met de boter bruin en gaar bakken.

in de wok de wokolie heet laten worden, en daarin de gehakt rul bakken. daarbij de knoflook persen, en alle kruiden erbij,

dan de spitskool mee wokken (niet te gaar laten worden)

als laatste de gebakken uien erbij.

in kookpan de bami koken, en dan alles door elkaar roeren.

Smakelijk!!!!!!

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.