
Eigen recept van... Vivian Schobben
Knoflooksaus met peterselie en bieslook
Anders, Bijgerecht, 2 personen, Bereidingstijd 10 minuten, Wereldkeuken
Laatst aangepast: 29 apr. 2005, 08:52 | 5 keer bewaard
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook
- 4 el slasaus of mayonaise
- 1/8 liter zure room
- 1 tl mosterd
- 1 el gesnipperde peterselie
- 1 el fijngeknipte bieslook
- zout
- versgemalen peper
Materialen
- snijplank, scherp mes, kom
Bereiden
Pel en snipper het teentje knoflook. Schep de slasaus, de zure room en de mosterd in een kommetje. Roer de knoflook, de gesnipperde peterselie en het fijngeknipte bieslook erdoor. Breng de knoflooksaus op smaak met zout en versgemalen peper.
VARIATIETIP
Voeg wat tomatenketchup en whisky toe aan dit sausje en je hebt een lekkere variatie.
Bronvermelding
Bron onbekend