Marja's Con Carne

Roerbakken, Hoofdgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 01-03-2007 | 7 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 eetlepels roerbakolie
  • 500 gram rundergehakt
  • 2 uien, in halve ringen
  • 2 paprika's, 1 rood en 1 groen, in stukken
  • 2 tenen knoflook, uitgeperst
  • 1-2 potjes GI Toscana saus met gedroogde tomaten
  • 1 pot bruine bonen, afgespoeld
  • 1 blikje maiskorrels, uitgelekt

Bereiden

In wok olie verhitten en gehakt rulbakken. Ui toevoegen en ca. 1-2 minuten meebakken. Paprika toevoegen en ca. 4 minuten meebakken. Knoflook toevoegen en even roerbakken. Op smaak brengen met zout en royaal peper. Tomatensaus erdoor roeren. Bonen en mais erdoor roeren. Goed doorwarmen. Lekker met stukjes omelet erdoor. Heerlijk zonder, maar ook lekker met geraspte kaas. Smullen maar!

Materialen

wok

Bronvermelding