Tweekleurige spaghetti uit Umbrie

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 22-05-2011 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 gram biefstuk
  • 16 stuks cherrytomaatjes
  • 15 gram verse italiaanse kruidenmix
  • 2 teentjes knoflook
  • 400 gram verse paglia e fieno
  • 50 gram boter
  • peper en zout

Bereiden

Biefstuk in blokjes snijden. Cherrytomaatjes wassen en halveren. Kruiden fijnhakken. Knoflook pellen. In ruime pan water aan de kook brengen. Zout en paglia e fieno aan kokend water toevoegen en al dente (beetgaar) koken. Boter verhitten in de koekenpan. Biefstukblokjes snel rondom dischtschroeien. Knoflook boven vlees uitpersen en ca. 1 minuut meefruiten. Bestrooien met zout, peper en kruiden. Cherrytomaatjes toevoegen. Paglia e fieno afgieten en in pan mengen met biefstuk. Pasta over 4 borden verdelen.

Bronvermelding