Hachee

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 40 minuten,

Laatst aangepast: 22-05-2011 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1/2 basisrecept Sukadelappen in bier
  • 3 uien
  • 25 gram boter of margarine
  • 1 theelepel kruidenbouillonpoeder
  • 2 sneetjes kruidcake
  • zout

Bereiden

Sukadelappen in blokjes snijden. Uien pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten. Uien in ca. 2 minuten zachtjes glazig bakken. Sukadelappen met vocht, bouillonpoeder en 2 dl water toevoegen. Aan de kook brengen en nog ca. 30 minuten zachtjes stoven. Kruidcake in stukjes snijden en aan hachee toevoegen, blijven roeren tot stoofvocht gebonden is. Op smaak brengen met zout. Serveren met rode kool en aardappelpuree. (Dit is een Allerhande recept)

Bronvermelding