Brood, Stokbrood met smulvulling, op de barbecue, van Jorinde

Brood/sandwiches, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 10 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 18-11-2019 | 14 keer bewaard

Ingrediënten

  • Frankfurter worstjes
  • plakjes bacon
  • gehakte peterselie
  • gesneden bieslook
  • boter
  • zout en peper
  • geraspte ui
  • paprikapoeder
  • tomatenketchup

Bereiden

Roer de boter schuimig en meng alle ingrediënten daardoor, behalve de worstjes. Maak om de 5 cm inkepingen in het brood. Leg in iedere inkeping een Frankfurter worstje omwikkeld met een plakje bacon en een deel van het botermengsel. - Wikkel het brood in aluminiumfolie. Op de barbecue leggen en smullen maar!

Bronvermelding