Spaghetti met saus

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 05-04-2005 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gr rundergehakt
  • 1 blik gepelde tomaten
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 400 gr italiaanse roerbakgroente
  • 2 uien
  • 3 tenen knoflook
  • 400 gr spaghetti
  • 3 el italiaanse kruiden
  • peper
  • zout
  • 1 el olijfolie

Bereiden

Uien pellen. Knoflook pellen. Uien en knoflook fijnhakken in de foodprocessor. Gepelde tomaten en italiaanse kruiden toevoegen en kort meehakken. Olie verhitten in een braadpan en het gehakt toevoegen en rul bakken. Het tomaten-ui mengsel toevoegen en aan de kook brengen. Italiaanse roerbakgroente toevoegen en mee laten koken. Saus ongeveer 10 minuten laten door koken. Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. Saus op smaak brengen met peper en zout. Serveren met stokbrood en geraspte kaas.

Bronvermelding