Kippensoep

Soepen, Lunch, 4 personen, Anders.

Laatst aangepast: 05-10-2008 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 750 gr (tot 1 kg) Kip (vleugeltjes of iets dergelijks)
  • 1 peen
  • 1 ui
  • 2 l water
  • 5 kippenbouillon tabletten
  • 1 kruidenbuiltje
  • verse peterselie
  • vermicelli

Bereiden

- peen en ui in grove stukken snijden - Kip, peen, ui, water, bouillon tabletten en kruidenbuiltje in snelkookpan - 15 min koken - pan afkoelen onder kraan voor et openen - kip, peen en ui uit soep halen - kip ontbotten (helft van kip en vel e.d. bewaren voor ragout) - vet van soep afscheppen en bewaren voor ragout - vermicelli, kip en peterselie in soep - op smaak brengen met peper - koken tot vermicelli gaar is Opmerkingen: Recept van mama

Materialen

snelkookpan

Bronvermelding