Aardappelcurry met bloemkool

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Indiaas.

Laatst aangepast: 06-05-2015 | 25 keer bewaard

Ingrediënten

  • bloemkool

Bereiden

400 gram vastkokende aardappel 1 ui 1 teentje knoflook 1 theelepel kakurma (geelwortelpoeder) 1 eetlepel kerrypoeder ½ theelepel gemberpoeder ½ theelepel komijnzaadjes 200 gram bloemkool 2 dl kokosmelk mespunt suiker 1 theelepel citroensap een paar takjes koriander Bereiding: Snijd de aardappelen in blokjes. De ui en knoflook snipperen en in de boter of olie fruiten. De specerijen erdoor roeren en 1 min. laten meebakken. De aardappeblokjes en bloemkoolroosjes toevoegen en omscheppen. De kokosmelk erbij schenken. De suiker en het citroensap toevoegen en het geheel 15 min. Op een laag pitje gaar laten worden. De koriander fijn knippen en over het gerecht strooien.

Bronvermelding