Amuse met gerookte kip

Salades, Hapje, 20 personen, Hollands.
Voorbereiding: 5 minuten, Wachten: 5 minuten, Bereiding: 5 minuten,

Laatst aangepast: 27-01-2011 | 22 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 stk. gerookte kip
  • 1 stengel bleekselderij
  • 15 stk. gepelde walnoten
  • 0,5 blikje mango
  • 125 ml. zure room
  • 2 el. honing
  • 10 sprietjes bieslook
  • 1 beetje peper en zout

Bereiden

Snijd de gerookte kip in kleine blokjes. Schil de bleekselderij en snijd in dunne schijfjes. Laat de mango uitlekken en snijd de helft in kleine stukjes. Hak de walnoten in vieren. Meng dit door elkaar en maak een dressing van 2 el. zure room met 1 el honing en knip daarboven de bieslook fijn. Breng op smaak met zout en peper en meng de dressing door de gerookte kipsalade. Leg de salades op de lepels en garneer met een halve walnoot.

Materialen

Amuselepels

Bronvermelding