Pastasalade met noten

Pasta, Bijgerecht, 2 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 5 minuten, Bereiding: 5 minuten,

Laatst aangepast: 13-03-2005 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 Tomaten
  • 1 Ui
  • 200 gram Gekookte pasta
  • 80 gram Magere ham
  • 10 gram Gehakte hazelnoten
  • 1 koffielepel Mosterd
  • 2 koffielepel Room, 15% v.g.
  • 2 koffielepel Olijfolie
  • 1 Citroensap
  • Zout en peper

Bereiden

Was de tomaat en snijd ze in blokjes. Pel de ui en hak fijn. Meng de koude pasta met de blokjes tomaat, de ham, de noten en de ui. Bereid de saus in een kom: meng de mosterd met de room. Giet er de olie bij, kruid met zou en peper en voeg het sap van 1 citroen toe. Giet de saus over de salade en dien gekoeld op.

Bronvermelding