Menu
Fusilli met paprika-gorgonzolasaus
Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Bereiding: 25 minuten,
Laatst aangepast: 19-11-2017 | 6 keer bewaard
Ingrediënten
- paprika
- uien
- knoflook
- gorgonzola
Bereiden
Materialen
- 5 gele paprika¿s - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 2 eetl. roomboter - 1 pak honig maïspasta fusilli (400 gram) - 200 gram gorgonzola (blauwaderkaas) - 1 zakje verse basilicum (15 gram) - staafmixer Bereiding: Paprika¿s schoonmaken en in stukjes snijden. Uien en knoflook pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten. Paprika, ui en knoflook op laag vuur ca. 15 minuten smoren. Intussen fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing. Gorgonzola verkruimelen. Met staafmixer paprikamengsel grof pureren. Gorgonzola toevoegen en door en door verwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Basilicum grof hakken en enkele blaadjes achterhouden voor garnering. Fusilli mengen met gorgonzola en basilicum. Garneren met blaadjes basilicum. Lekker met groene salade. - 5 gele paprika¿s - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 2 eetl. roomboter - 1 pak honig maïspasta fusilli (400 gram) - 200 gram gorgonzola (blauwaderkaas) - 1 zakje verse basilicum (15 gram) - staafmixer Bereiding: Paprika¿s schoonmaken en in stukjes snijden. Uien en knoflook pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten. Paprika, ui en knoflook op laag vuur ca. 15 minuten smoren. Intussen fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing. Gorgonzola verkruimelen. Met staafmixer paprikamengsel grof pureren. Gorgonzola toevoegen en door en door verwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Basilicum grof hakken en enkele blaadjes achterhouden voor garnering. Fusilli mengen met gorgonzola en basilicum. Garneren met blaadjes basilicum. Lekker met groene salade.
Bronvermelding
Bron onbekend