Monchoutaart

Gebak, Hapje, 8 personen, Hollands.
Wachten: 180 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 20-04-2019 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 rol san fransisco biscuit
  • 200 gram roomboter
  • 1/4 liter slagroom
  • 1 zakje slagroomversteviger
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 200 gram monchou
  • 125 gram basterdsuiker
  • 1 blik vlaaivulling kersen (of aardbeien of bosvruchten)

Bereiden

Biscuit zeer fijn verkruimelen. Boter is pannetje zacht laten smelten. Boter mengen met biscuitkruim. In springvorm doen en goed aanstampen. In kom slagroom, klopvast en vanillesuiker met mixer kloppen. In andere kom monchou mengen met basterdsuiker. De geklopte room toevoegen en met mixer goed mengen en op biscuitkruim uitsmeren (met bolle kant van eetlepel). Vlaaivulling daarop uitsmeren. Dan de monchoutaart tenminste 3 uur in de koelkast zetten.

Materialen

springvorm mixer

Bronvermelding