Boeuf Bourguignon in de Slowcooker

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Frans.
Voorbereiding: 20 minuten, Bereiding: 300 minuten,

Laatst aangepast: 05-01-2014 | 41 keer bewaard

Ingrediënten

  • 750 g runderlappen,
  • Bloem
  • peper/zout
  • 250 g champignons
  • halve pot zilveruitjes
  • 5 dl rode wijn
  • 1 stuks bouillonblokje
  • 1 takje tijm
  • 1 stuks laurierblaadje
  • 1 tak gehakte peterselie
  • 1 tak rozemarijn

Bereiden

Voorbereiding: rundvlees in grote blokken snijden en kruiden met peper/zout, bestrooien met bloem. champignons in schijfjes snijden, zilveruitjes afspoelen en uit laten lekken Bereidingswijze: vlees in een slowcooker leggen, champignons erop en de zilveruitjes verspreiden. Hierover de wijn schenken. bouillonblokje verkruimelen en verdelen, tijm, rozemarijn en peterselie verdelen. Deksel erop en eerst 1 uur op stand HIGH en dan op stand LOW ongeveer nog 4 of 5 uur laten stoven. Binden met allesbinder Serveertips: serveren met stokbrood en een salade.

Materialen

Slowcooker

Bronvermelding