Aardappel- Koekjes Met Chutney.

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 12-02-2021 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 600 Gram Kruimige aardappels
  • 400 Gram Zoete aardappels
  • 2 Middelgrote Uien
  • 15 Gram Peterselie
  • 1 Eetl Curry madras ( Jonnie Boer )
  • 2 Eetl. Bloem.
  • 2 Eieren Losgeklopt.
  • 1 Theel. Zout
  • 1 Tn Knoflook
  • 100 Ml Zonnebloemolie

Bereiden

1: Schil de aardappelen en zoete aardappels en rasp ze samen met de uien met een fije rasp in de keukenmachine 2: Meng in een grote kom , de peterselie, curry madras, bloem, eieren en het zout. Pers de knoflook erboven en schep erdoor. 3: Verhit de olie in een grote koekenpan. Schep 4 bergjes beslag in de pan en druk een beetje plat met een spatel tot koekjes van 1cm dik. Bak 6 minuten keer halvewege. Laat de koekjes uitlekken op keukenpapier Bak zo nog 12 koekjes. 4: Serveer met mangochutney.

Bronvermelding