Turks-italiaanse Pizza

Brood/sandwiches, Lunch, 8 personen, Anders.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 20-01-2011 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • turks brood

Bereiden

tomatenpuree (kan ook een Italiaanse pot spaghetti-pasta zijn) Italiaanse kruiden uien (4 stuks) groene en rode paprika champignons (een bakje) kaas (oud, geraspt) olijven (groen en zwart) Italiaanse salami Op het brood de tomatenpuree smeren, de Italiaanse kruiden aanbrengen, de gesneden uien, de groene en rode parika, de champignons olijven en salami en vervolgens de geraspte kaas eroverheen. In een wat pittige uitvoering kan er (bescheiden!) gesnipperde pepperoni tussen gedaan worden. Twee bakplaten (op 1 bakplaat past de Turks-Italiaanse pizza niet) licht invetten met olijfolie. 25 minuten in de oven op stand 5 (200-220 graden Celcius). Kan ook afgekoeld gegeten worden!

Bronvermelding