Wraps met geitenkaas als borrelhapje

Anders, Hapje, 12 personen, Anders.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 20-01-2011 | 22 keer bewaard

Ingrediënten

  • pijnboompitten

Bereiden

12 stuks 3 Honig World wide Wraps 250 gram zachte verse geitenkaas 25 gram gepelde pistasche nootjes 25 gram pijnboompitten 3 grote gedroogde tomaten op olie 3 eetlepels groene pesto 12 dunne plakken parmaham Hak de pistasche nootjes en pijnboompitten grof en rooster ze even in een hete, droge koekenpan. Af laten koelen. Hak de gedroogde tomaten in kleine stukjes. Bestrijk de wraps met de geitenkaas en strijk daarover de pesto uit. Verdeel de tomaat, pistasch en pijnboompitstukjes erover en leg er de plakken ham op. Rol de wraps stevig op en snijd ze in vieren.

Bronvermelding