Amuse gerookte eendenborstfilet

Anders, Hapje, 4 personen, Frans.
Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 21-10-2015 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 aardbeien
  • 1 el. olijfolie
  • 1/2 el. wijnazijn
  • 1/2 tl. honing
  • zout
  • 1/4 krop frisee sla
  • 4 plakjes gerookte eendenborstfilet

Bereiden

Was de aardbeien en maak ze schoon. Prak 1 aardbei in een kommetje. Roer er de olie, azijn en honing door. Breng op smaak met wat zout. Snijd de andere aardbei in 4 plakjes. Was en droog 4 blaadjes sla. Bestrijk de blaadjes sla met de dressing Leg op elke amuselepel een blaadje frisee sla. Rol de plakjes eendenborstfilet op en leg ze schuim over de sla. Garneer met een schijfje aardbei.

Materialen

4 amuse lepels

Bronvermelding