Amuse geitenkaas mousse

Anders, Hapje, 4 personen, Wereldkeuken.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 27-11-2016 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • honing
  • 2 verse vijgen
  • 4 plakken Parmaham
  • 100 gr. slagroom
  • `100 gr. zachte geitenkaas
  • 2 el. port
  • 4 gehakte walnoten
  • 8 blaadjes rucola

Bereiden

Doe de slagroom in een kom en voeg er de kaas en port aan toe en mix dit tot een romig mengsel. Doe het in een spuitzak. Spuit het mengsel in 4 glaasjes Snijd de vijgen in 8 partjes. scheur de ham in reepjes .Verdeel de vijgen, ham en rucola over de glaasjes. Bestrooi met de walnoten en druppel er wat honing over.

Materialen

mixer spuitzak 4 amuse glaasjes

Bronvermelding