Amaretto toetje

Anders, Nagerecht, 4 personen, Frans.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 5 minuten, Bereiding: 60 minuten,

Laatst aangepast: 15-01-2019 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 0,5 Liter Vanille vla
  • 12 Bitterkoekjes
  • 125 Gram Mascarpone
  • 1 Borreltje Amaretto
  • 1 Borreltje Sterke koffie
  • Cacao poeder

Bereiden

1) Verkruimel de bitterkoekjes en verdeel dit over 4 mooie glaasjes. Verdeel de Amaretto en de koffie over de bitterkoekjes. 2) Mix de vla met de mascarpone glad. (er mogen geen klontjes meer in zitten) en verdeel dit mengsel over de 4 glaasjes. 3) Bestrooi dit met 'n dikke laag cacao poeder. (door 'n zeefje gewreven) Zet het ong. 1 uur in de koelkast om het licht te laten opstijven.

Materialen

Snijplank Mesje 4 glaasjes Borrelglaasjes Mixer Schaaltje Zeefje Lepel

Bronvermelding