Aardappel salade met eieren

Salades, Bijgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 30 minuten, Wachten: 30 minuten, Bereiding: 60 minuten,

Laatst aangepast: 15-01-2019 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 750 Gram Aardappelen
  • 6 Hard gekookte eieren
  • 8 Lente uitjes
  • 2,5 Deciliter Mayonaise
  • 1 Theel. Paprikapoeder
  • 2 Eetl. Citroensap
  • Zout
  • Vers gemalen Peper

Bereiden

1) Kook de aardappels in water met zout gaar. Zorg dat ze stevig blijven. Stoom ze droog en snijd ze in stukken. 2) Snijd de eieren in partjes. Meng de aardappels als ze nog warm zijn met de eieren.. 3) Snipper de lente-uitjes meng ze door de mayonaise met de paprikapoeder, citroensap, zout en peper naar smaak. 4) Meng de dressing met de aardappelsalade en laat de salade afkoelen.

Materialen

Schilmesje Schaal Pan

Bronvermelding