Amuse: garnalen

Anders, Hapje, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 10 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 30-01-2007 | 46 keer bewaard

Ingrediënten

  • 8 stk reuze garnalen
  • olie of boter om in te bakken
  • viskruiden
  • mango
  • 0,5 el whisky saus ( uit een flesje)
  • 0,5 el eet. mayonaise
  • 0,5 el whisky

Bereiden

Roer van de whiskysaus, de mayonaise en de whisky een sausje. Snij van de mango een stukje af en snij dit in kleine stukjes. Leg 8 lepels klaar op een schaal. Schep op iedere lepel wat mango en schep er wat saus bij. Verwarm wat olie of boter in een koekenpan. Bestrooi de garnalen met de viskruiden en bak ze even aan. Bak ze niet te lang, ze worden anders taai, het is maar dat ze een beetje warm worden. Leg op iedere lepel een reuze garnaal. Bron: Marion's recept

Bronvermelding