Aardappelgratin van krieltjes en kruidenkaas

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 60 minuten,

Laatst aangepast: 06-05-2015 | 77 keer bewaard

Ingrediënten

  • boursin

Bereiden

• 1 teentje knoflook • 600 gram voorgekookte krieltjes • 3 takjes peterselie • 0.5 bosje bieslook • 2 eieren • 2 deciliter melk • 75 gram Boursin Ail & Fine Herbes • zout en peper Bereiden Verwarm de oven voor op 180ºC. Pel de knoflook, halveer hem en wrijf de ovenschaal ermee in. Verdeel de krieltjes over de schaal. Hak de kruiden. Klop de eieren los met de melk, kruiden en de kruidenkaas, breng het op smaak met zout en peper en schenk het over de krieltjes. Laat de aardappelgratin in ca. 30 minuten gaar worden middenin de voorverwarmde oven.

Bronvermelding