1 (' Eiersalade) Gekookte eitjes over, maak dan deze heerlijke eiersalade

Salades, Hapje, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 13-11-2016 | 39 keer bewaard

Ingrediënten

  • zie bereiding

Bereiden

6 eieren gekookt 1 kleine sjalot 1 theelepel olie kerrie 2 eetlepels creme fraische 1/2 theelepel mosterd 2 eetlepels mayonaise liefst zelfgemaakt zout, peper 1/2 bosje bieslook Voorbereiding Pel en snipper de sjalot zeer fijn verhit de olie in de pan en fruit de sjalot ca 3 minuten maar laat het niet kleuren voeg een snufje kerrie toe en fruit nog ca 1 minuut Pel de eieren en verwijder de dooiers uit het eiwit. Druk de dooiers door een dunne zeef. Meng de sjalot met de creme fraische, de mosterd en de mayonaise door de dooiers en maak op smaak met peper en zout Hak de eiwitten grof , snijd de bieslook fijn en meng de bieslook met de eiwitten voorzichtig door het dooiermengsel en proef of er nog peper en zout bij moet Serveertips Lekker met toast of stokbrood

Bronvermelding