Barbequeciabatta

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Anders.
Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 14-02-2012 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 teentje knoflook
  • 50 ml olijfolie
  • 5 stuks zongedroogde tomaatjes
  • 1 ciabatta
  • 10 plakjes salami
  • 5 eetlepels pizzakaas, geraspt
  • 2 eetlepels pizzakruiden

Bereiden

Pel en pers de knoflook boven de olijfolie. Snijd de tomaatjes in reepjes. Keep het stokbrood regelmatig schuin in (circa 10 keer) en bestrijk het stokbrood en de inkepingen met de knoflookolie. Vul de inkepingen met plakjes salami,de tomaatjes,de pizzakaas en bestrooi met de pizzakruiden. Pak het stokbrood in een stuk aluminiumfolie en rooster het op de barbeque circa 10 minuten.

Materialen

aluminiumfolie

Bronvermelding