Aardappel-kaasomelet

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 04-10-2011 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gr vastkokende aardappelen
  • 1 ui
  • 1 courgette
  • 1 rode paprika
  • 4 eetl. vloeibare margarine
  • 6 eieiren
  • 1/2 potje Blue Band voor verrijken
  • 100 gr geraspte oude kaas
  • (2 eetl. gedroogde Italiaanse kruiden)

Bereiden

Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes, evenals de ui, courgette en paprika. Bak alles in de vloeibare margarine omscheppend gaar in 5-6 minuten. Strooi de kruiden, peper en zout erover. Klop in een kom de eieren los met de Blue Band en de kaas. Schenk dit mengsel over de groenten in de koekenpan en laat de omelet op zacht vuur 10-12 min. stollen. Serveer met een gemengde slalade

Bronvermelding